Materieel

Het wagenpark van Wezenberg Transport bestaat uit: koelopleggers, walking floors, kippers, onderlossers en schuifzeilopleggers. De rode trekkers en de wit/groen/rode opleggers zorgen voor een herkenbare uitstraling. Enkele trekkers en opleggers zijn uitgevoerd in de huisstijl van klanten.

Het moderne en goed onderhouden wagenpark voldoet aan de laatste eisen op het gebied van milieu, geluid en veiligheid. De vloot bestaat uit 154 auto’s en 200 opleggers. De auto’s zijn maximaal twee jaar oud en de opleggers niet ouder dan 7 jaar. Het onderhoud aan ons materieel vindt plaats in onze eigen garage. Een team van zes monteurs zorgt voor de uitstekende conditie van het wagenpark. Op alle auto’s en opleggers zit track & trace. Opleggers kunnen dus ook zonder trekkende eenheid worden getraceerd.

Koelopleggers
In de koelopleggers vindt het vervoer van groente en fruit plaats. Ook producten als vis, verswaren, exotische groenten en bloemen worden geconditioneerd vervoerd. Koelopleggers zijn voorzien van een ‘deur-open-deur-dicht-sensor’ en een temperatuurregistratiesysteem waardoor de temperatuur van de lading online wordt bewaakt.

Walking Floor
Met de walking floor oplegger kan in zeer korte tijd een product makkelijk worden gelost. Deze oplegger wordt onder andere gebruikt voor losgestort vervoer van groente en fruit. Het grote voordeel van deze oplegger is dat deze inzetbaar is voor verschillende doeleinden. Vervoer van gepalletiseerde producten kan eenvoudig worden gecombineerd met losgestort vervoer.

Kippers

Kippers lenen zich uitermate goed voor vervoer van losgestorte goederen. Naast het vervoer van groenten en fruit worden hierin ook veel producten uit de diervoedersector vervoerd. Hiervoor is Wezenberg Transport in het bezit van het GMP certificaat.

Onderlossers
Voor het losgestort vervoer van agrarische producten zijn onderlossers zeer geschikt. Voornamelijk aardappelen, uien, wortelen, appelen en knollen worden in onderlossers vervoerd.

Schuifzeilopleggers
Voor het vervoer van producten in voorraadkisten en bigbags is de schuifzeiloplegger zeer geschikt. In de maanden oktober en november zet Wezenberg deze opleggers veelvuldig in voor het vervoer van witlof, wortels en peen van de telers naar de opslagruimtes.

Your specialist in fresh logistics

Webdesign StandOut Reclame