Wezenberg Trailers levert twee gestuurde Krone City Trailers aan Druijff B.V. in Woudenberg

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert twee gestuurde Krone City Trailers aan Druijff B.V. in Woudenberg

Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden heeft twee geheel naar wens van Druijff B.V. opgebouwde Krone City Trailers mogen leveren.
De trailers zijn vanuit de fabriek voorzien met full-color reclame van de klant waarvoor Druijff B.V. de trailers zal gaan inzetten. Vanuit de fabriek zijn de trailers verder afgemonteerd en onder andere voorzien van een automatisch vetsmeringsysteem en aan de achterzijde afgewerkt met RVS en LED verlichting.

Druijff B.V. is een bedrijf met 100 jaar ervaring in het verzorgen van transporten en verhuizingen en inmiddels is de leiding over het bedrijf over gegaan naar de vierde generatie van vader naar zoon.
In de tijden die veranderd zijn waarbij het begon met het verzorgen van transport met paard en wagen en een bakfiets is het nu met de levering van de nieuwe Krone City Trailers en DAF trekker gegroeid naar een bedrijf met drie trekker-oplegger combi’s en twee bakwagens welke dagelijks goederen vervoeren en meubels naar nieuwe woningen mogen brengen. Druijff B.V. kijkt uit naar de toekomst om het bedrijf verder te ontwikkelen en is blij dat Wezenberg Trailers met de levering van deze twee Krone City Trailers hier aan kan bijdragen.

Het team van Druijff B.V. bestaat uit een klein vakkundig familiair team die zich dagelijks inzetten om veilig en betrouwbaar transport te verzorgen.

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame