Wezenberg Trailers levert serie van 10 stuks polyester Krone koeloplegger af aan John Pronk Transport Avenhorn

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert serie van 10 stuks polyester Krone koeloplegger af aan John Pronk Transport Avenhorn

IJsselmuiden 12-4-2021: Afgelopen tijd leverde Wezenberg Trailers een serie van 10 polyester Krone koelopleggers af aan John Pronk Transport in Avenhorn.

De opleggers zijn voorzien van een Carrier 1550 koelmachine. Tevens is er een Dhollandia onderschuivende laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.000 kg en een plateau van 1.800 mm.
In de werkplaats van Wezenberg Trailers zijn de opleggers voorzien van klantspecifieke aanpassingen. Het zijn voor John Pronk Transport de eerste opleggers die voorzien zijn van Krone Trailertelematica.

John Pronk Transport BV is opgericht in 1990 en geniet een uitstekende reputatie in de transportwereld. Een reputatie die in de loop der jaren samen met de medewerkers is opgebouwd.
De specialisatie is het vervoer van vers producten met name brood & banket, groenten & fruit en bloemen & planten.

Het gehele wagenpark is ingesteld op geconditioneerd vervoer: verwarmen, koelen en vriezen.
Vanaf de locaties Avenhorn en Aalsmeer vertrekken dagelijks auto’s met bestemmingen door geheel Nederland, Engeland, België en Duitsland. Het volledige wagenpark voldoet aan de Euro 5/Euro 6 norm. Deze emissiestandaard zorgt voor minder uitstoot van schadelijke stoffen in het milieu.

In de afgelopen jaren is John Pronk Transport zich steeds meer gaan specialiseren in het vervoeren van deelzendingen, bloemen & planten en groenten & fruit naar met name geheel Engeland. Deze transporten worden verzorgd vanuit de eigen locatie in Aalsmeer.

 

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame