Wezenberg Trailers levert op maat gemaakt gestuurde WEB Tautliner met Kooi Aap aansluiting af aan Van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V.

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert op maat gemaakt gestuurde WEB Tautliner met Kooi Aap aansluiting af aan Van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V.

Onlangs leverde Wezenberg Trailers een op maat gemaakt gestuurde WEB Tautliner met Kooi Aap aansluiting af aan Van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V.

De oplegger is in samenspraak met de chauffeur exact op maat gemaakt voor de distributie van pallets en zakgoed bij met name agrarische bedrijven. Zo zijn er dubbellucht banden gemonteerd en zijn er pneumatische schuifbuizen aangebracht voor de Kooi Aap. Tevens is er extra werkverlichting gemonteerd.
De zeilen zijn voorzien van een Full Colour reclame opmaak.

Van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V. is een middelgrote mengvoederproducent gespecialiseerd in de productie van rundveevoeders en is een echt familiebedrijf. Sinds 1780 is Van Benthem actief in de productie van diervoeders met “oog voor voeding”. Er wordt gewerkt met open samenstellingen, eventueel op maat gemaakt naar wens en rantsoenomstandigheden van de klant. De beknopte organisatie staat dicht bij de klant. Door het sterke persoonlijke contact kan er snel gereageerd worden op de wensen van de klant.

Naast de productie van rundveevoeders verkoopt van Benthem ook Paarden-, Schapen-, Varkens-, Pluimvee- en Konijnenvoeders.

 

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame