Wezenberg Trailers levert nieuwe koelopleggers aan Postuma AGF

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert nieuwe koelopleggers aan Postuma AGF

Wezenberg Trailers heeft 1 gestuurde Krone GFK-Steel  geleverd aan Postuma AGF uit IJsselmuiden. Dit is de eerste oplegger uit een bestelling van 3, die bestaat uit 1 starre en 2 gestuurde opleggers.

Postuma heeft gekozen voor de GFK-Steel i.v.m. de vele voordelen van deze oplegger, zoals: makkelijk en goedkoop te repareren zijwand, naadloze zijwanden, betere isolatie, scherpe prijs/kwaliteitverhouding, lager brandstofverbruik koelmotor (hogere isolatiewaarde) en extra stevigheid door stalen binnenzijde. Dit alles bij elkaar zorgt voor lagere exploitatiekosten op de lange termijn wat de doorslag gaf.

Erik Postuma: ,,Wij hebben wederom voor Wezenberg Trailers gekomen omdat zij dezelfde nuchtere en daadkrachtige aanpakkersmentaliteit hebben die wij binnen Postuma ook dagelijks nastreven. Als klant staan wij bij Wezenberg, ondanks de groter wordende organisatie, net zo centraal als voorheen en wij delen de ambitie om iedere dag nog beter voor onze klanten klaar te staan. Bovendien vinden wij het belangrijk dat we niet alleen geografisch dicht bij elkaar zitten, maar ook elkaar willen versterken binnen alles wat te maken heeft met AGF en de logistieke dienstverlening centraal in Nederland.”

De gestuurde GFK-Steel’s bevatten een Dhollandia achtersluitende laadklep in PIEK-uitvoering, met een draagvermogen van 2000 kg en een plateaulengte van 2000 mm. Als koelmotor is gekozen voor de Carrier Maxima 1300 diesel/elektrisch met start/stopsysteem. De opleggers bevatten verder een liftas, bindrail in de zijwand en centrale smering.

De starre GFK-Steel bevat net als de gestuurde opleggers een Carrier Maxima 1300 diesel/elektrisch met start-stopsysteem. Daarnaast wordt een onderschuivende laadklep Dhollandia 2000 kg met een plateaulengte van 1800 mm gemonteerd. De laadklep is PIEK gecertificeerd. Verder bevat de oplegger: bindrail in de zijwand, een liftas op de achterste as.

Postuma AGF is een groeiende specialistengroothandel in aardappelen, groenten en fruit gevestigd in IJsselmuiden. Postuma AGF is een transparante organisatie die de groente- en fruitspecialist in Nederland zo goed mogelijk wil bedienen met kwalitatief hoogwaardige producten, persoonlijke begeleiding en een uitgebreid assortiment.
Wezenberg voor Postuma (1)
Wezenberg voor Postuma (2) Wezenberg voor Postuma (3) Wezenberg voor Postuma (4) Wezenberg voor Postuma (5) Wezenberg voor Postuma (6) Wezenberg voor Postuma (7) Wezenberg voor Postuma (8)

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame