Nieuwe koeloplegger voor De Wit Transport!

Categorië: Groep, Trailers

Nieuwe koeloplegger voor De Wit Transport!

De Wit Transport uit Bovenkarspel heeft een gestuurde Krone GFK-steel gekocht bij Wezenberg Trailers.

De gestuurde Krone GFK-steel bevat een stalen binnenwand en een buitenwand van polyester. De combinatie van deze twee materialen resulteert uiteindelijk in brandstofbesparing en vermindering van CO2 uitstoot. Bijkomend voordeel is dat polyester makkelijker en goedkoop te repareren is.

Rick Tensen: ,,Vanwege de jarenlange samenwerking hebben wij wederom gekozen voor Wezenberg Trailers. Korte lijnen én goede service. De Krone GFK-steel is een goed en passend product voor ons, geleverd tegen een goede prijs.”

De Krone GFK-Steel is een oplegger die zowel kwaliteit als kwantiteit kan waarborgen. Een oplegger met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding en lage onderhoudskosten op de lange termijn. De oplegger voor De Wit Transport bevat een Carrier Maxima 1300, bindrail in de zijwand, 4 x rails dak/vloer, liftas op de middelste as, ventilatieluikje in kopschot en korte steunpoten i.v.m. aanlopen in laaddocks. De oplegger is LZV voorbereid en geschikt voor een LZV-combinatie. Door middel van een bestaande aanhangwagen uit het wagenpark van De Wit wordt de LZV-combinatie compleet gemaakt.

De Wit Transport is gespecialiseerd in sierteelt transport en tuinbouw gerelateerde producten. Zeven dagen per week worden er producten afgeleverd op de bloemenveilingen in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg, Eelde, Bleiswijk, Ede en Rheinland Maas. Met 10 vrachtwagens worden de producten snel en adequaat op de bestemming afgeleverd. Naast landelijk vervoer staat De Wit Transport ook klaar voor vervoer naar Frankrijk, België en Duitsland.
Wezenberg voor De Wit (4) Wezenberg voor De Wit (8) Wezenberg voor De Wit (9)

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame