Wezenberg Trailers levert meer dan 1000 opleggers in 30 jaar aan Dalessi

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert meer dan 1000 opleggers in 30 jaar aan Dalessi

In 1991 is Dalessi Internationaal Transport opgericht door Rene Dalessi. Rene zag in die tijd een grote vraag naar betrouwbaar en efficiënt vervoer voor de export naar Groot-Brittannië. Hij besloot zelf eigen trucks en trailers aan te schaffen, stelde een vast team van ervaren medewerkers samen en Dalessi Internationaal Transport was een feit.

Dalessi Internationaal Transport ontwikkelde zich als een gespecialiseerd vervoerder van vrachten vanuit Duitsland, maar ook vanuit België en Nederland voor ferrytransport van en naar Groot-Brittannië. In de loop van de jaren is Dalessi uitgegroeid tot een expert in ferry transport met jaarlijks 33.000 verschepingen uit de havens van Vlaardingen en Rotterdam.

In 2018 is Nick Dalessi (de zoon van Rene) na zijn studie in het bedrijf gekomen en sinds oktober 2020 heeft Nick Dalessi het stokje als CEO overgenomen van zijn vader.

Van het begin af aan heeft Dalessi Internationaal Transport zijn opleggers gekocht bij Wezenberg Trailers. Wat destijds begon met gebruikte huifopleggers die werden voorzien van een nieuw zeil, werden rond 2005 nieuwe opleggers. In die 30 jaar heeft Wezenberg Trailers al meer dan 1000 opleggers geleverd aan Dalessi Internationaal Transport.

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame