Wezenberg Trailers levert Krone Tautliner af aan MTH Logistiek uit Harderwijk

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert Krone Tautliner af aan MTH Logistiek uit Harderwijk

IJsselmuiden 03-05-2021: Aan MTH Logistiek uit Harderwijk leverde Wezenberg Trailer onlangs een 3-assige Tautliner voorzien van laadklep af.

De oplegger is in de werkplaats van Wezenberg aangepast naar de wensen van de klant. Zo is er een Dhollandia laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.000 kg. Tevens is er extra werkverlichting incl. binnenverlichting gemonteerd.

MTH Logistiek is in 2008 opgericht door dhr. en mevr. van Spijkeren. De eerste opdrachten kwamen binnen dankzij een klant uit Nijkerk.
Deze opdrachten werden uitgevoerd met een Volkswagen Transporter. Snel volgende een 2e auto. Door de jaren heen is er een vaste klantenkring opgebouwd waarvoor dagelijks werkzaamheden uitgevoerd worden. Ook is het wagenpark inmiddels verder uitgebreid naar 3 caddy’s, een crafter, een bakwagen en 2 trekkers met trailer. MTH groeit als familiebedrijf steeds verder door. Zoon Danny is sinds 2019 mede-eigenaar geworden.
Naast Danny werken ook dochter Samantha en twee zonen Djordy en Djeffrey en 4 vaste medewerkers in het bedrijf en pakt iedereen zijn eigen taken op.

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame