Wezenberg Trailers levert Krone polyester koeloplegger af aan Westerhout & Zoon B.V. uit Werkendam

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert Krone polyester koeloplegger af aan Westerhout & Zoon B.V. uit Werkendam

IJsselmuiden 19-11-2021: Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een Krone polyester koeloplegger af aan Westerhout & Zoon B.V. uit Werkendam.

In de werkplaats van Wezenberg Trailers werd een achtersluitende laadklep gemonteerd van Dhollandia met een hefcapaciteit van 3.000 kg. De oplegger is voorzien van Alcoa Dura Bright velgen.
Tevens is het spuitwerk verzorgd door Wezenberg Trailers. Voor de verwarming van de laadbak is een Webasto verwarming gemonteerd.

Westerhout & Zoon B.V. is een modern transportbedrijf en is gespecialiseerd in het vervoer van sierteeltproducten van en naar de bloemenveilingen in Nederland. Met een jong en uitgebreid wagenpark, speciaal ingericht voor het sierteelttransport wordt voor een groot aantal klanten uit de regio’s Land van Altena en West-Brabant het transport van sierteeltproducten verzorgd.
Voor de kwekers worden de sierteeltproducten naar de bloemenveilingen gebracht, maar ook retourvrachten voor groothandelaren, tuincentra, en detaillisten worden uitgevoerd.

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame