Wezenberg Trailers levert jong gebruikte polyester Krone koeloplegger af aan Merema Transport in Delfzijl

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert jong gebruikte polyester Krone koeloplegger af aan Merema Transport in Delfzijl

IJsselmuiden 23-7-2021: Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een jong gebruikte polyester Krone koeloplegger af aan Merema Transport in Delfzijl.
De Wezenberg Krone polyester koeloplegger was snel beschikbaar in de juiste configuratie en met de juiste opties, hetgeen voor Merema Transport de doorslag gaf om tot de aankoop over te gaan.

Merema Transport BV is een internationaal transportbedrijf, opgericht in 1926. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in het vervoer van verse zeevis, diepgevroren producten en hoogwaardige en luxe consumenten producten. Kortom alle producten waarvan de opdrachtgever vindt dat ze speciale zorg en aandacht nodig hebben.
De transporten worden verzorgd door heel Europa maar zijn gespecialiseerd op de landen Nederland, België, Noord Duitsland en Denemarken. Door de grote betrokkenheid van de medewerkers, vergaande service in de dienstverlening en goede zorg is het bedrijf in staat om optimale kwaliteit te leveren aan de klanten en op die manier te werken aan een duurzame relatie.

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame