Wezenberg Trailers levert HRD trailerchassis met geïsoleerde Gijsbertsen kipper af aan Brouwer & Brouwer in Eastermar

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert HRD trailerchassis met geïsoleerde Gijsbertsen kipper af aan  Brouwer & Brouwer in Eastermar

IJsselmuiden 7-12-2021: Onlangs leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een HRD trailerchassis met geïsoleerde Gijsbertsen kipper af aan Brouwer & Brouwer in Eastermar.

Voor de Gijsbertsen kipper wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige staalsoorten. Zo is de laatste 3 meter uitgevoerd met Hardox TUF 500.
Hierdoor is het mogelijk om de vloer en wanden uit te voeren met een dunner materiaal, wat het leeggewicht ten goede komt. De kipper is geïsoleerd uitgevoerd, voor het transport van warm asfalt. Het geheel is afgewerkt met milieukleppen en een opklapbare achterbumper.

In de werkplaats van Wezenberg zijn nog een aantal extra optie’s gemonteerd, zoals extra werkverlichting en flitsers.

Brouwer en Brouwer is een echt familiebedrijf. Het bedrijf kenmerkt zich door vakmensen en betrokkenheid. Of u nu 50.000 kuub grond wilt laten verzetten, zelf wilt graven of een 3d gps-systeem nodig hebt voor uw profileerwerk, Brouwer en Brouwer zorgt dat uw grond-, weg- of waterbouwproject slaagt.

Eelco Brouwer, vader Rienk Brouwer en Jouke Bosgraaf – samen met de vele vakmensen zorgen zij ervoor dat u de juiste machine op het juiste moment op de juiste plek hebt.

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame