Wezenberg Trailers levert eerste 2 uit een serie van 4 gestuurde PIEK multitemp polyester Krone opleggers af aan Lelieveld Transporten

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert eerste 2 uit een serie van 4 gestuurde PIEK multitemp polyester Krone opleggers af aan Lelieveld Transporten

Recent leverde Wezenberg Trailers de eerste 2 uit een serie van 4 gestuurde PIEK multitemp polyester Krone opleggers af aan Lelieveld Transporten in Hazerswoude.

De opleggers zijn volledig aangepast aan de wensen van de klant en volledig geschikt gemaakt voor de bevoorrading van winkels. Zo zijn er RVS spatborden geplaatst en is er Gullimex temperatuurregistratie geïnstalleerd. De opleggers zijn voorzien van een Thermoking SLXi-Spectrum Whisper Pro 2-50 koelmachine en volledig uitgevoerd als PIEK oplegger.

Lelieveld Transporten is een echt familiebedrijf.

Al sinds Lon Lelieveld in 1980 met het bedrijf begon, vormen verantwoordelijkheid en betrokkenheid de rode draad in de ontwikkeling van Lelieveld Transporten. Zowel intern als naar onze klanten toe.Die instelling zorgt tot op de dag van vandaag voor groei en continuïteit.

De huidige eigenaren Maurice en Vincent, de zonen van Lon, zetten deze koers voort. Samen met Eva Lelieveld, de vrouw van Maurice, vormen zij het managementteam.

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame