Wezenberg Trailers levert 4 stuks Krone Tautliner voorzien van Kooi Aap aansluiting af aan Wegman Transport uit Ter Apelkanaal

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert 4 stuks Krone Tautliner voorzien van Kooi Aap aansluiting af aan Wegman Transport uit Ter Apelkanaal

IJsselmuiden 06-04-2021: Aan Wegman Transport uit Ter Apelkanaal leverde Wezenberg Trailers onlangs 4 stuks 3-assige Krone Tautliner voorzien van Kooi Aap aansluiting af.

Af fabriek zijn de opleggers voorzien van Alcoa Dura Bright velgen. Tevens zijn er halfronde spatborden gemonteerd. In de werkplaats van Wezenberg Trailers is de oplegger aangepast met een aantal klant specifieke wensen om het werk voor de chauffeur makkelijker te maken.

Wegman Transport is gespecialiseerd in het rijden met trailers die zijn voorzien van een kooiaap en laadklep, hierdoor kunnen de ladingen zelfstandig geladen en gelost worden. Dagelijks zijn er 28 combinaties van Wegman Transport op de weg en daarnaast worden er nog verschillende charters door Wegman Transport ingezet voor diverse transporten. Wegman Transport BV is GMP+ en Keurmerk Transport & Logistiek gecertificeerd.
De transporten die door Wegman transport worden verricht zullen altijd met de grootste zorg worden uitgevoerd.

 

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame