Wezenberg Trailers levert 3-assige polyester Krone Multitemp koeloplegger af aan Bergtrans in Tiel

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert 3-assige polyester Krone Multitemp koeloplegger af aan Bergtrans in Tiel

IJsselmuiden 3-10-2022: Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een 3-assige polyester Krone Multitemp koeloplegger af aan Bergtrans in Tiel. De koeloplegger is de 1e uit een serie van 3 opleggers. De komende weken worden er ook nog 2 tautliners afgeleverd.

In de werkplaats van Wezenberg Trailers is de oplegger aangepast naar de wensen van de klant. Voor het laden en lossen is een Dhollandia laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.500 kg en een plateaulengte van 2.000 mm. Er is een opklapbaar tussenschot tegen het dak van de oplegger gemonteerd, waardoor de lading met 2 verschillende temperaturen vervoerd kan worden. De 2e verdamper is verdiept gemonteerd, waardoor een grotere doorrijhoogte onder de 2e verdamper ontstaat. Voor de koeling is een 19 HE Multitemp koelmachine gemonteerd.

Bergtrans is opgericht in 1979 door Henk van den Berg. Destijds begonnen met 2 vrachtwagens is Bergtrans inmiddels onder leiding van zoon Rik van den Berg uitgegroeid tot een allround logistieke dienstverlener. Sinds 2015 zijn ook de 2 zonen van Rik, Erik en Chris werkzaam bij Bergtrans. Dagelijks zijn er een 15-tal combinaties onderweg.
De transporten worden zowel met geconditioneerde opleggers uitgevoerd als ook met tautliners.

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame