Wezenberg Trailers levert 3-assige polyester Krone koelopleggers af aan Schouwstra Scandinavian Transports B.V. op Texel

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert 3-assige polyester Krone koelopleggers af aan Schouwstra Scandinavian Transports B.V. op Texel

IJsselmuiden 6-5-2022: Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een 3-assige polyester Krone koelopleggers af aan Schouwstra Scandinavian Transports B.V. op Texel.
De oplegger is volledig klantspecifiek opgebouwd door de werkplaats van Wezenberg Trailers. Het spuitwerk van de oplegger is uitgevoerd door Truckspuiterij Bronk. Schouwparts leverde alle accessoires aan. Voor de koeling is een Thermoking SLXi-300 koelmachine gemonteerd. Tevens werd in de werkplaats van Wezenberg een Dhollandia onderschuivende laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.000 kg.

Schouwstra Scandinavian Transports B.V. is opgericht in 1989 en beschikt over vloot 5 trekkers met opleggers, alle van het merk DAF. Alle opleggers zijn van het merk Krone. Dagelijks vertrekken de auto’s van Schouwstra Scandinavian Transports B.V. met dagverse producten van en naar Scandinavië.

 

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame