Wezenberg Trailers levert 2 gestuurde Krone polyester koelopleggers af aan A.G. van Geffen Transportbedrijf B.V. uit Hedel

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers levert 2 gestuurde Krone polyester koelopleggers af aan A.G. van Geffen Transportbedrijf B.V. uit Hedel

IJsslemuiden 3-9-2021: Recent mocht Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden 2 gestuurde Krone polyester koelopleggers afleveren aan A.G. van Geffen Transportbedrijf B.V. uit Hedel.

De oplegger is door de monteurs van Wezenberg volledig aangepast aan de wensen van A.G. van Geffen. Er is een Dhollandia onderschuivende laadklep gemonteerd met hefcapaciteit van 2.500 kg en een plateaulengte van 2.000 mm.

A.G. van Geffen Transportbedrijf B.V. is een logistieke dienstverlener met meer dan 80 jaar ervaring. Dagelijks is Van Geffen met minimaal 40 auto’s van groot tot klein onderweg om goederen van diverse aard te bezorgen.
De grootste specialiteit van A.G. van Geffen is het vervoeren van levensmiddelen van zowel producent naar groothandel als van distributiecentrum naar winkel.
De waardevolle goederen transporteert Van Geffen met koerierwagens, gesloten (geconditioneerde) wagens, huifwagens en diepladers.
Daardoor is A.G. van Geffen is in staat om zeer diverse goederen te transporteren. Tevens is er de mogelijkheid om opslag, overslag en voorraad beheer te verzorgen.

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame