Wezenberg Trailers introduceert Krone koeloplegger Polyester-Staal

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers introduceert de Krone Polyester-Staal. Een combinatie van de Krone Duoplex Steel en de Duoplex GFK. De voordelen van polyester en staal zijn gecombineerd in dit nieuwe model. Er is een exclusiviteitsovereenkomst gesloten tussen Wezenberg Trailers en Krone  voor de verkoop van dit nieuwe type koeloplegger.

Ontstaan
Krone focust zich momenteel op hun nieuwe high-tech fabriek in Lubtheen welke helemaal is ingericht op de stalen variant. Op basis daarvan is Wezenberg aan het denken gezet. Wezenberg Trailers ziet veel voordelen in polyester. Aan de hand daarvan is gekeken naar de mogelijkheden met betrekking tot de combinatie van staal en polyester. De voordelen van elk type zijn tegenover elkaar gezet en het beste van twee types is gecombineerd in de Krone Polyester-Staal.

Voordelen
– Makkelijk te repareren zijwand
– Naadloze zijwanden
– Betere isolatie
– Scherpe prijs/kwaliteitverhouding
– Volledig chassis
– Chassis ingenomen ter hoogte van palletkist voor verhoogde bodemvrijheid

De oplegger is verkrijgbaar in een 3-as starre en gestuurde variant. Ook is er een 2-as city-uitvoering leverbaar. De oplegger is klantspecifiek op te bouwen met laadklep, koelmotor, bindrail en overige klantwensen. De opleggers zijn op zeer korte termijn te bezichtigen. Voor meer informatie neem contact op met Wijnand Hartman via: sales@wezenberg.nl

Wezenberg Trailers, your specialist in new and used trailers. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers, trucks en aanhangwagens. Altijd opleggers op voorraad of in bestelling waardoor wij op korte termijn een scherp geprijsd, klantspecifiek product kunnen leveren.

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame