Wezenberg levert 2 stuks nieuwe Krone Profiliner af aan Land Transport Harkema

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg levert 2 stuks nieuwe Krone Profiliner af aan Land Transport Harkema

IJssemuiden 13-7-2021: Recent leverde Wezenberg Trailers 2 stuks nieuwe Krone Profiliner af aan Land Transport in Harkema.
De opleggers zijn voorzien van extra werkverlichting, extra opbergmogelijkheden en af fabriek voorzien van ronggaten incl. rongen. De reclame is af fabriek aangebracht.

Land Transport is al bijna 100 jaar gevestigd in het Friese Harkema. Het bedrijf is onder leiding van Hennie Dijkstra inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend transportbedrijf met verschillende disciplines.
“Land Transport werkt voor uiteenlopende klanten in de bouwsector, maar ook transport voor de staalindustrie en koeltransport behoort tot de werkzaamheden. Het wagenpark is net zo divers als het werk en loopt uiteen van schuifzeilenopleggers en koeltrailers tot uitschuifbare semi- diepladers en combinaties met autolaadkranen”.
Het bedrijf heeft dagelijks zo’n vijftig auto’s onderweg en de nieuwe trailers die geleverd zijn door de firma Wezenberg zijn een welkome aanvulling op het huidige wagenpark.

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame