Ridder & De Vries Transporten kiest voor Wezenberg Polyester Krone koeloplegger met stuuras

Categorië: Groep, Trailers

Ridder & De Vries Transporten kiest voor Wezenberg Polyester Krone koeloplegger met stuuras

Ridder & De Vries transporten is gevestigd op Ameland en heeft ook vestigingen op Schiermonnikoog, en in Holwerd en Leeuwarden.
Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden bestaat uit transport van en naar de eilanden Ameland en Schiermonnikoog.

 

Aangezien het transport van en naar de Waddeneilanden een enorme creativiteit vereist i.v.m. het dagelijkse sterk wisselende vrachtaanbod en de diversiteit aan goederen is er door Ridder & de Vries gekozen voor een Wezenberg Polyester gestuurde koeloplegger, die door de monteurs van Wezenberg volledig op maat aangepast is conform de wensen van de klant.
De oplegger is voorzien van een Carrier Multitemp koelmachine, met de 2e verdamper halverwege de oplegger en 2 verschuifbare tussenwanden. Hierdoor is het mogelijk om goederen in 3 verschillende temperatuurzones te vervoeren. De oplegger is tevens voorzien van een 2 tons achtersluitende laadklep van d’Hollandia.

Na eerdere leveringen van Wezenberg Trailers aan Ridder en de Vries is deze oplegger wederom een mooie aanvulling op het wagenpark van Ridder & de Vries.
De geschiedenis van Ridder & de Vries gaat al ruim 150 jaar terug. In de begintijd werden de goederen personen middels paarden naar de boten gebracht.
In 1946 werd de eerste vrachtwagen aangeschaft voor het vervoer van goederen op het eiland Ameland. Nu 150 jaar later beschikt Ridder & de Vries over een modern divers wagenpark, welke er voor zorgt dat de Waddeneilanden elke dag bevoorraad kunnen worden.

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame