Ridder & de Vries Transporten kiest voor een Wezenberg schuifzeil Krone met stuuras.

Categorië: Groep, Trailers

Ridder & de Vries Transporten kiest voor een Wezenberg schuifzeil Krone met stuuras.

Ridder & De Vries transporten is gevestigd te Ameland en heeft ook vestigingen te Schiermonnikoog , Holwerd en Leeuwarden.Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden bestaat uit transport naar en vanaf de eilanden Ameland en Schiermonnikoog.

Door de benodigde creativiteit die nodig is om transport van en naar en op de eilanden mogelijk te maken is er een enorm divers pakket aan transportwerkzaamheden die aangeboden kunnen worden door Ridder & De Vries.

Hierbij kunt u denken aan : groupage van stukgoederen , bulktransport , afvalcontainers , koel en vriestransport , verhuizingen en speciaal transport.Gekozen is voor een Wezenberg Krone schuifzeiloplegger met tridec stuuras en vaste laadklep in de nieuwe huisstijl van Ridder & .

Mede eigenaar Jitze de Ridder kocht in 2017 een koeloplegger bij Wezenberg Trailers en werd bij deze aankoop prettig verrast door de nette afwerking van de nieuwe vooraad schuifzeilopleggers bij Wezenberg Trailers waarna enkele maanden later een opdracht volgde voor levering van de nieuwe schuifzeiloplegger met stuuras.

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame