Nominaties indienen voor MVO Award Regio Zwolle 2017

Categorië: Groep

Nominaties indienen voor MVO Award Regio Zwolle 2017

In 2017 wordt wederom de MVO Award Regio Zwolle uitgereikt. Bedrijven die een echte voortrekkersrol of voorbeeldfunctie hebben op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen komen in aanmerking voor een nominatie. Met het regionale event krijgen deze bedrijven de waardering die ze verdienen. Vindt u dat uw bedrijf deze prijs verdient, of wilt u een ander bedrijf nomineren? Stuur dan uiterlijk vrijdag 21 juli 2017 uw nominatieverzoek in.

MVO Award Regio Zwolle
De MVO Award Regio Zwolle is een tweejaarlijks terugkerend event en beloont bedrijven in de regio Zwolle die een voortrekkersrol nemen in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). In 2013 was Wezenberg Transport de winnaar van de MVO Award en in 2015 mocht BMA Ergonomics uit Zwolle zich de trotse winnaar noemen. Nu in 2017 is het tijd voor een verse opvolger!

Nominaties indienen
20 gemeenten binnen de regio Zwolle zijn benaderd om bedrijven vanuit hun gemeente te nomineren. Naast deze nominaties kunnen ondernemers ook anderen of zichzelf nomineren. Via de kanalen VNO-NCW Regio Zwolle, MKB Regio Zwolle en RegioZwolle.net worden bedrijven opgeroepen om dit te doen. Stichting DORZ nodigt vervolgens deze bedrijven uit om daadwerkelijk aan deze competitie te gaan deelnemen. Aan deelname zijn verder geen kosten verbonden. Indienen van de nominaties kan tot en met vrijdag 21 juli 2017. U kunt deze richten aan Mvo-award2017@dorz-regiozwolle.nl.

Bedrijven actief aan de slag met MVO
Bedrijven die al heel bewust met MVO bezig zijn de waardering geven die ze verdienen: dat is het doel van de MVO Award Regio Zwolle 2017. Tegelijkertijd zorgt deze prijs voor meer bewustwording voor MVO bij andere bedrijven in de regio. De aandacht die deze competitie oplevert en de criteria die hierbij gelden voor de bedrijven om in aanmerking te komen voor de MVO Award Regio Zwolle, zorgen er enerzijds voor dat bedrijven (nog beter) bekend worden met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Anderzijds worden bedrijven die al actief werken aan het aspect MVO uitgedaagd nog eens kritisch naar hun bedrijfsvoering te kijken en transparant te zijn over wat zij op dit onderwerp doen.

Samenstelling jury 2017

De jury voor deze editie bestaat uit:

 Mevrouw Annemieke Traag (jury voorzitter), Gedeputeerde energie, milieu en Europa voor de Provincie Overijssel;

 De heer Laurens de Lange, voorzitter VNO-NCW Regio Zwolle en commercieel directeur van de Unica Groep;

 De heer Edwin Peterman, bestuurslid MKB Regio Zwolle en eigenaar HAED;

 Mevrouw Inge Grimm, bestuurslid College van Bestuur Christelijke Hogeschool Windesheim;

 De heer David Coenen, directeur BMA Ergonomics, winnaar MVO-Award Regio Zwolle 2015;

 De heer Bram van de Kam, bestuurslid DORZ en advocaat Benthem Gratama Advocaten.

Organisatie van de MVO Award Regio Zwolle 2017 ligt in handen van Stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) en wordt hierbij ondersteund door Zienergie.

 

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame