Nieuwe Krone Polyester-Steel voor Kraaijeveld

Categorië: Groep, Trailers

Nieuwe Krone Polyester-Steel voor Kraaijeveld

Wezenberg Trailers heeft een nieuwe Krone polyester-steel geleverd aan Kraaijeveld uit Ridderkerk. De oplegger is ook deze keer uitgevoerd in de frisse huisstijl van Kraaijeveld.

De Krone koeloplegger bevat een Thermo-King SLXe-SPECTRUM + S3 verdamper. Diesel/elektrisch met start/stop systeem. De koelmotor is voorzien van een CargoWatch temperatuurregistratiesysteem en PPP, Produce Protection Plus, dit voorkomt topvriezing. Een d’Hollandia 3000 kg onderschuivende laadklep met een plateaulengte van 1800 mm is gemonteerd onder de oplegger. De laadklep is voorzien van een 2-knops afstandbediening en een stekker voor op het kopschot. De oplegger bevat verder een liftas op de voorste en achterste as, combirails op de zijwand en overige klantspecifieke details.

Kraaijeveld uit Ridderkerk is een AGF-groothandel gespecialiseerd in de verwerkende industrie, de gastronomie en het verzorgen van mixladingen voor het binnen- en buitenland. De export  gaat voornamelijk naar Duitsland en de Oost-Europese markt.

Kraaijeveld Kraaijeveld1 Kraaijeveld2

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame