Nieuwe Krone Polyester-Steel voor Gijs Suijker Vlist V.O.F.

Categorië: Groep, Trailers

Gijs Suijker Vlist V.O.F.  heeft de 1e Krone Polyester-Steel aangeschaft bij Wezenberg Trailers, welke ook tijdens de officiële introductie werd tentoongesteld. Gijs Suijker Vlist was gelijk enthousiast na het horen over deze nieuwe oplegger waardoor hij al voor de officiële introductie koos voor deze nieuwe variant. Gijs Suijker heeft inmiddels ook getekend voor een tweede Krone Polyester-Steel.

In deze nieuwe variant zijn de voordelen gecombineerd van polyester en staal. De oplegger bevat een stalen binnenwand en een buitenwand van polyester. De trailer isoleert door zijn gladde, polyester buitenzijde beter dan de stalen variant. Het warmtegeleidingscoëfficiënt van polyester is dan ook velen malen beter dan staal. Het effect hiervan is dat het product aanzienlijk minder gevoelig is voor temperatuursinvloeden van buitenaf. Daarentegen is er gekozen voor een stalen binnenwand omdat staal het ultieme materiaal is voor het aannemen van temperatuur. Dit houdt in dat de temperatuur nog sneller op het gewenste niveau is. De combinatie van deze twee materialen resulteert uiteindelijk in brandstofbesparing en vermindering van co2 uitstoot. Bijkomend voordeel is dat polyester makkelijker en goedkoop te repareren is.

De Krone Polyester-Steel is een oplegger die zowel kwaliteit als kwantiteit kan waarborgen. Een oplegger met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding en lage onderhoudskosten op de lange termijn.

De Polyester-Steel voor Gijs Suijker Vlist bevat een Carrier Maxima 1300 diesel/elektrisch met een Datagold 250 temperatuurregistratiesysteem + printer. De oplegger is voorzien van een d’Hollandia onderschuivende laadklep 2500 Kg met een plateaulengte van 1800 mm. De oplegger bevat rails in en op de zijwand en een lift-as op de voorste as.

Gijs Suijker Vlist V.O.F. is een transportbedrijf waarbij dienstverlening en service voorop staat. GSV is gespecialiseerd in koel- en vriestransporten, voornamelijk in Midden en Zuid Nederland.  Ook wordt er een dagelijkse stukgoed lijndienst onderhouden met eigen materieel in het Rühr-gebied in Duitsland. Daarnaast gaan ferry trailers en (reefer-) containers naar bestemmingen in bijna geheel Europa.

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame