Nieuwe koeloplegger voor Suijker Transport

Categorië: Groep, Trailers

Nieuwe koeloplegger voor Suijker Transport

Wezenberg Trailers is al 15 jaar leverancier van koelopleggers bij Suijker Transport. Onlangs mochten wij wederom een nieuwe koeloplegger leveren.

De Polyester-Steel met een stalen binnenwand en een buitenwand van polyester is uitgevoerd met een Carrier Vector 1550 en een BÄR onderschuivende laadklep. De Krone koeloplegger bevat verder 5 x rails-dak-vloer, wielkuipjes, bindrail in de zijwand, ventilatieluikjes, Michelin banden en een liftas op de achterste as.

Suijker Transport, gevestigd in Moordrecht, is een bedrijf waar u terecht kunt voor diverse transportmogelijkheden. Suijker is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer, voornamelijk in Midden- en Zuid Nederland voor verschillende opdrachtgevers, maar verzorgt ook een dagelijkse stukgoedlijndienst tussen het Ruhrgebied en omgeving Rotterdam. Ook ADR-tankvervoer en transport met Walking Floor trailers behoren tot de mogelijkheden. Suijker Transport werkt alleen met Nederlandse chauffeurs en kan hiermee zeer snel een oplossing bieden voor bijna elke aanvraag van uw transportbehoefte.

110 achter

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame