Nieuwe koeloplegger voor Suijker Transport BV

Categorië: Trailers, Transport

Nieuwe koeloplegger voor Suijker Transport BV

Wezenberg Trailers heeft een nieuwe koeloplegger geleverd aan Suijker Transport BV. Suijker was de 1e klant die heeft gekozen voor een Polyester-Steel en Suijker heeft wederom gekozen voor deze uitvoering.

De Krone koeloplegger bevat een Carrier Vector 1550 diesel/elektrisch met een datacold 300 temperatuurregistratiesysteem + printer en een BÄR  onderschuivende laadklep 2500 Kg met een plateaulengte van 1810 mm. De oplegger in bloemenuitvoering bevat verder: 5 x rails tegen dak en in vloer, bindrail in de zijwand, liftas op achterste as met manuele bediening, accu’s t.b.v. laadklep, beugels voor zij-afrijplaat en een ventilatieluikje in achterdeur en kopschot. Suijker heeft gekozen voor Michelin Multiway T banden.

Suijker Transport BV is een transportbedrijf waarbij dienstverlening en service voorop staan. GSV is gespecialiseerd in koel- en vriestransporten, voornamelijk in Midden en Zuid Nederland.  Ook wordt er een dagelijkse stukgoed lijndienst onderhouden met eigen materieel in het Rühr-gebied in Duitsland. Daarnaast gaan ferry trailers en (reefer-) containers naar bestemmingen in bijna geheel Europa.

Gijs Suijker

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame