Nieuwe Knapen Walking Floors voor Wezenberg Groep

Categorië: Groep

De Wezenberg Groep uit IJsselmuiden neemt vandaag de eerste van de in totaal drie nieuw aangekochte Knapen walking floor opleggers in gebruik. Deze walking floor opleggers dienen ter uitbreiding van het wagenpark van Wezenberg Transport. De nieuwe opleggers zullen gebruikt worden voor zowel palletvervoer als het vervoer van losgestorte groenten en fruit.

Er is gekozen voor de leverancier Knapen vanwege de goede prijs / kwaliteit verhouding, de levertijd en de goede afwerking van de oplegger. De opleggers zijn voorzien van vloerzeilen, dit om nog flexibeler te zijn in het laden van verschillende soorten producten. Daarnaast zorgt de deur in het kopschot ervoor dat chauffeurs makkelijk in en uit de laadruimte kunnen stappen.

Door de Wezenberg Groep zijn nog 10 van deze walking Floor oplegegrs aangekocht ten behoeve van de handelsmaatschappij Wezenberg Atrop. Deze zijn vanaf eind februari leverbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dirk Boer, telefoon +31 (0) 38 331 51 08 of per email, sales@wezenberg.nl.

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame