Krone GFK-steel voor Herbert Sas Transport & Fruit BV

Categorië: Groep, Trailers

Krone GFK-steel voor Herbert Sas Transport & Fruit BV

Herbert Sas Transport & Fruit BV heeft wederom een starre variant van de Krone GFK-Steel aangeschaft bij Wezenberg Trailers. Herbert Sas heeft bewust gekozen voor de GFK-Steel vanwege de vele voordelen van de gecombineerde zijwanden. De oplegger bevat een stalen binnenwand en een buitenwand van polyester. Wat als voordeel heeft dat de oplegger makkelijker en goedkoop te repareren is en garant staat voor een betere isolatie. 

De GFK-Steel van Herbert Sas is PIEK gecertificeerd en bevat een  Thermo-King SLXe-Spectrum Whisper Pro en een dubbele verdamper. Een liftas op de voorste en achterste as in combinatie met DWC en een onderschuivende laadklep. De oplegger is uitermate geschikt voor nationaal- en internationaal transport en winkeldistributie.

Herbert Sas Transport & Fruit BV in Dreumel is een logistiek dienstverlener op het gebied van levensmiddelen, AGF, post en stukgoed. Zowel in Nederland als internationaal verzorgen zij 24/7 zowel gekoeld transport als tal van andere soorten goederenvervoer. Naast het transportgedeelte beschikt Herbert Sas ook over een eigen fruitboomgaard.

Wezenberg voor SAS 1  Wezenberg voor SAS 3 Wezenberg voor SAS 4

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame