Eerste starre Polyester-Steel voor Herbert Sas

Categorië: Groep, Trailers

Herbert Sas Transport & Fruit BV heeft de 1e starre variant van de Krone Polyester-Steel aangeschaft bij Wezenberg Trailers. Herbert Sas heeft bewust gekozen voor de Polyester-Steel vanwege de vele voordelen van de gecombineerde zijwanden. De oplegger bevat namelijk een stalen binnenwand en een buitenwand van polyester. Wat als voordeel heeft dat de oplegger makkelijker en goedkoop te repareren is en garant staat voor een betere isolatie. 

Er is een speciale afspraak gemaakt tussen Herbert Sas en Wezenberg. Herbert Sas zal een half jaar rondrijden met  de reclame van ‘The New Cool Generation’. Ook is dit de eerste oplegger waar het compleet vernieuwde logo van Herbert Sas op te zien is.
De Polyester-Steel van Herbert Sas bevat een Thermo-King SLXe-300 diesel/elektrisch met start/stopsysteem. De koelmotor is voorzien van een CargoWatch temperatuurregistratiesysteem en van PPP, Produce Protection Plus, wat topvriezing voorkomt. Daarnaast bevat de oplegger een Dhollandia onderschuivende laadklep 2000 Kg met een plateaulengte van 1800 mm. Verder bevat de oplegger een liftas op de voorste en achterste as en bindrail in de zijwand.

Herbert Sas Transport & Fruit BV in Dreumel is een logistiek dienstverlener op het gebied van levensmiddelen, AGF, post en stukgoed. Zowel in Nederland als internationaal verzorgen zij 24/7 zowel gekoeld transport als tal van andere soorten goederenvervoer. Naast het transportgedeelte beschikt Herbert Sas ook over een eigen fruitboomgaard.

Wezenberg Trailers, your specialist in new and used trailers. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers, trucks en aanhangwagens. Altijd opleggers op voorraad of in bestelling waardoor wij op korte termijn een scherp geprijsd, klantspecifiek product kunnen leveren.

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame