Eerste groep gestart met de Scania Driver Training

Categorië: Groep, Transport

De eerste groep van in totaal 150 chauffeurs is gestart met de Scania Driver Training. Door te starten met Fleet Consultancy by Scania wil Wezenberg Groep een nog grotere besparing realiseren op het gebied van CO2-uitstoot en het bedrijf verder verduurzamen.

Door gebruik te maken van het bestaande Carrierweb FMS-systeem geeft Fleet Consultancy de chauffeur dagelijks feedback met behulp van het zogeheten ‘Driver Coaching Portal’ en de ‘Game’. Hiermee heeft de chauffeur inzicht in de belangrijke parameters die het brandstofverbruik beïnvloeden, kan er worden bekeken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd en zorgt het spelelement van de game voor een leuke online uitdaging tussen chauffeurs onderling.

Met langdurige coaching en de ‘Game’ wil Wezenberg Groep bewerkstelligen dat de chauffeurs ook op de lange termijn een permanente reductie van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot realiseren.

De training is gecertificeerd voor de praktijkuren voor code 95 en alle chauffeurs kunnen hiermee de verplichte 35 uur nascholing behalen.

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame