Benny Wezenberg genomineerd voor ondernemer van het jaar gemeente Kampen

Categorië: Groep

Benny Wezenberg, eigenaar van de Wezenberg Groep,  is een van de drie ondernemers in de gemeente Kampen die dit jaar kans maakt om ondernemer van het jaar te worden. Deze verkiezing zal plaatsvinden op 23 mei in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Een jury toetst de genomineerden op diverse criteria, zoals innovatie, personeelsbeleid of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Alleen al de nominatie geeft aan hoe Benny Wezenberg bezig met slim, gedurfd  en vooruitziend ondernemen.  Het bedrijf wat ooit begonnen met 10 werknemers met het transporteren van groenten en fruit vanuit de Koekoekspolder naar de lokale Greenery veiling, is inmiddels uitgegroeid tot een aantal logistieke bedrijven met ruim 278 medewerkers:

  • Wezenberg Transport:  Een transportbedrijf met ruim 120 vrachtwagen combinaties;
  • Wezenberg Atrop:  een handelsbedrijf welke nieuwe en gebruikte opleggers verkoopt over de gehele wereld:
  • Agrarisch Logistiek Centrum: een warehouse van 45.000 m2 waar ruim 75.000 pallets droog of gekoeld met uiteenlopende goederen kunnen worden opgeslagen. En waar 24/7 een krattenwasmachine draait.

Een kenmerkend voorbeeld van gedurfd en vooruitziend ondernemen is wel het ALC. Deze locatie brandde op 1 augustus 2001 volledig af, direct hierna is Benny Wezenberg begonnen met de herbouw. Nu staat er een warehouse die voldoet aan alle moderne logistieke eisen en wensen voor de klant van vandaag.

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame