Aftersales Truck: ‘Nieuw in bestaand pand’

Categorië: Groep, Trailers

Aftersales Truck: ‘Nieuw in bestaand pand’

IJsselmuiden 16-12-2021: Onlangs is er een stuk verschenen in de decemberuitgave van het magazine Aftersales Truck over het nieuwe pand van Wezenberg: ‘Nieuw in bestaand pand’.

“We beseften dat we hier de ruimte hadden om de nieuwe werkplaats te realiseren. Die zou dan perfect aansluiten op ons nieuwe kantoorgebouw, dat we hier in IJsselmuiden in november 2018 betrokken.’ aldus Otten.

Naast verschillende aanpassingen aan het al bestaande gebouw is het omgetoverd tot een compleet nieuw gebouw.  Er kwam een heuse Rowit-spuitcabine waar ze met Valspar en Sikkens werken en een deel van het gebouw fungeert als wasstraat (met Steinbrückner installatie). Als neusje van de zalm kwam er een recirculair verwarmingssysteem waardoor er geen gas meer nodig is. “Daardoor is het in de zomer nooit te warm en in de winter nooit te koud”, aldus Rogier Verkley.

Het hele stuk is te lezen in de decemberuitgave van Aftersales Truck of op de website: https://website.epublisher.world/aftersalesmagazine/view/39508#24

 

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame