7 nieuwe koelopleggers voor Van der Luyt Transport

Categorië: Groep, Trailers

Van der Luyt Transport in Oegstgeest heeft wegens uitbreiding van het wagenpark en in verband met groeiende werkzaamheden  7 nieuwe koelopleggers aangeschaft bij Wezenberg Trailers.

De 7 Krone koelopleggers in bloemenuitvoering zijn uitgevoerd in polyester. De opleggers bevatten een Carrier Maxima 1300 diesel/elektrisch, voorzien van SAS-sensor en een Dhollandia onderschuivende laadklep 2000 kg met een plateaulengte van 1800 mm.  De opleggers zijn voorzien van rails in dak, vloer en zijwand. Ook bevatten de opleggers een lift-as. Een 30 euro palletkist is gemonteerd voor een  hogere bodemvrijheid in verband met ferry vervoer.

J. van der Luyt  & Zn. B.V. is specialist in het geconditioneerd vervoer van bloemen, planten, bloembollen, groente en fruit naar  Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Groupage- tot full-loads, cross-docking mogelijkheden, verzorgen van douanedocumentatie middels AEO gecertificeerde expeditiebedrijf en leveringen binnen 24 of 48 uur behoren tot het dienstenpakket. De hofleverancier J. van der Luyt & Zn. B.V. is sinds 1907 gericht op professionalisering en klantgerichtheid.

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame