5 nieuwe Polyester-Steel koelopleggers voor tuitel smart logistics

Categorië: Groep, Trailers

5 nieuwe Polyester-Steel koelopleggers voor tuitel smart logistics

Tuitel smart logistics heeft onlangs vijf nieuwe koelopleggers aangeschaft bij Wezenberg Trailers. De vijf Krone Polyester-Steel koeltrailers hebben een polyester buitenwand en een stalen binnenwand en zijn uitgevoerd met een Carrier Vector 1350 koelmotor en een Dhollandia onderschuivende laadklep. Verder bevatten de opleggers bindrails in de zijwanden, een pompwagenkist en een liftas op de achterste as.

Tuitel heeft bewust gekozen voor de koeltrailers van Wezenberg. “De combinatie van polyester en staal biedt vele voordelen zoals o.a. betere isolatie en daardoor een lager verbruik van de koelmotor en de wanden zijn makkelijker te herstellen. De trailers hebben gewoon een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding” aldus Dennis Tuitel, directeur van tuitel smart logistics.

De prijs/kwaliteit is ook waarom Tuitel kiest voor DAF trucks via Truckland. “De DAF trucks zijn gewoon een goed product met een goede kwaliteit zowel in aanschaf als in onderhoud. We hebben nu 5 DAF’s rijden en 2 in bestelling staan. Daarnaast hebben we ook een Fiat Doblo via Truckland aangeschaft. Het onderhoud hebben we ook uitbesteed bij Truckland via onderhoudscontracten. We zijn erg tevreden met het product en de totale service die Truckland levert.”

Tuitel smart logistics is in november 2016 vanuit een centraal in Nederland gelegen locatie gestart met transport en warehousing gericht op fabrikanten en groothandels met als specialisatie food. Het eindproduct maar ook de hiervoor benodigde grondstoffen en verpakkingsmaterialen behoren tot de specialiteit.

“Het doel van ons bedrijf is ‘doing it together’. Streven naar een betere prijs voor onze klant zonder dat dit ten koste gaat van de hiervoor gekende begrippen. Een gezamenlijke winst! Dat klinkt mooi en daar zullen weinig mensen tegen zijn.

Dit proberen wij te bereiken door onze mensen deel te laten zijn van de bedrijven van onze klanten en de logistieke medewerkers van onze klanten deel te maken van ons bedrijf. Door intensief met elkaar samen te werken en met regelmaat op elkaars werkplek aanwezig te zijn weten wij wat er speelt, aan welke klanten er wordt geleverd en wie de leveranciers zijn van onze klanten. Door deze informatie zorgvuldig in kaart te brengen en met elkaar te delen verwachten wij dat onze vrachtwagens rijden met een optimale belading. Een optimale belading is smart voor onze klant. Dit zorgt voor betere tarieven en minder interne bewegingen. Dit alles is beter voor het milieu en zorgt voor een voor een efficiënter gebruik van onze bedrijfsmiddelen” aldus Dennis Tuitel.

Tuitel-Oplegger-Wezenberg

 

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame