5 nieuwe opleggers voor Boonstra Transport uit Haulerwijk

Categorië: Groep, Trailers

5 nieuwe opleggers voor Boonstra Transport uit Haulerwijk

Boonstra Transport heeft 4 schuifzeilopleggers en een starre 3-as GFK-steel aangeschaft bij Wezenberg Trailers. Voor Boonstra Transport is het deels vervanging en deels uitbreiding van de vloot die ruim 100 trekkende eenheden bevat. De keuze van Boonstra om wederom voor Wezenberg Trailers te kiezen is de jarenlange relatie en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De 4 schuifzeilopleggers zijn voorzien van schuifdak en TUV-certificaat voor ladingzekering. Boonstra heeft speciaal gekozen voor BPW trommelremmen, een hardhouten vloer en Michelin banden. Deze combinatie zorgt ervoor dat de total cost of ownership voor de langere termijn gunstiger is.

De GFK-steel is binnen 2 weken na bestelling afgeleverd. De oplegger is uitgevoerd in bloemenuitvoering met een stalen binnenwand en een buitenwand van polyester. De oplegger bevat een Carrier Vector 1350, een Dhollandia onderschuivende laadklep, bindrail in de zijwand, 5 x rails-dak-vloer + een ventilatieluikje in kopschot en achterdeur. Deze oplegger wordt voornamelijk ingezet voor het vervoer van planten op Deense karren.

Boonstra Transport, gevestigd in Haulerwijk, is een modern kwaliteitsgericht transportbedrijf met een lange historie. Boonstra Transport is gespecialiseerd in transport van normale lading, internationaal transport in West-Europa en 24-uurs distributie in de Benelux . Daarnaast verzorgt Boonstra het transport van aluminium in Europa en het transport van afzetcontainers en sierteelt.  Ook beschikt Boonstra Transport over een 3,5 hectare groot bedrijfsterrein met ruim 7500 m2 op- en overslag loodsen.

Wezenberg voor Boonstra schuif 2015-3 (6)Wezenberg voor Boonstra schuif 2015-3 (4)Wezenberg voor Boonstra schuif 2015-3 (1)Wezenberg voor Boonstra schuif 2015-3 (2)  Wezenberg voor Boonstra schuif 2015-3 (5)  Boonstra

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame