5 Krone MultiTemps voor Franken Transport

Categorië: Groep, Trailers

5 Krone MultiTemps voor Franken Transport

Franken Transport uit Bergen heeft 5 nieuwe Krone GFK-steel MultiTemps aangeschaft bij Wezenberg Trailers.

De opleggers bevatten een Thermo-King SLX Spectrum Whisper Pro. Diesel/elektrisch met start/stopsysteem. De koelmotors zijn voorzien van een CargoWatch temperatuurregistratiesysteem. Tevens is de koelmotor voorzien van PPP, Produce Protection Plus, dit voorkomt topvriezing.

Verder bevatten de opleggers een Dhollandia achtersluitende laadklep 3000 kg met een plateaulengte van 2300 mm. De laadkleppen zijn voorzien van een 2-knops afstandsbediening, rol-stops in het plateau en een stekker voor op het kopschot. De koelmotors en laadkleppen zijn beide PIEK gecertificeerd. Daarnaast zijn de opleggers voorzien van 2 tussenschotten waardoor elke oplegger bestaat uit 3 compartimenten.

Franken Transport, opgericht in 1935, is een toonaangevend transportbedrijf gespecialiseerd in levensmiddelentransport, logistiek & geconditioneerd vervoer, containertrucking en zand- & grindtransport. Gevestigd in Bergen, op een steenworpafstand van de Duitse grens. Een familiebedrijf met meer dan 110 werknemers, 70 moderne vrachtwagens en dynamische klanten.

Franken WA0013 Franken WA0014 Franken WA0017

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame