4 Krone koelopleggers incl. gehaktballen voor Derix Logistics

Categorië: Groep, Trailers

Derix Logistics BV uit Venlo heeft vanwege uitbreiding van haar wagenpark 4 nieuwe koelopleggers aangeschaft.

De 4 Krone koelopleggers zijn uitgevoerd in duoplex steel. De opleggers bevatten een Thermo King SLXe-300 diesel/elektrisch met start/stop systeem. De koelmotoren zijn voorzien van een CargoWatch temperatuurregistratiesysteem + printer en PPP, Produce Protection Plus, wat topvriezing voorkomt. De opleggers zijn compleet voorzien van LED-verlichting, 3 x rails dak-vloer en een lift-as op de voorste en achterste as. De opleggers zijn door Wezenberg ook voorzien van Derix reclame waardoor deze direct inzetbaar waren. De opleggers zijn volgens traditie weer afgeleverd met gehaktballen.

Derix Logistics BV is een internationaal opererend transportbedrijf, in het bezit van eigen auto’s en opleggers. Derix heeft zich gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van versproducten vanaf Freshpark Venlo naar vaste adressen in Duitsland en Frankrijk.

Wezenberg Trailers, your specialist in new and used trailers. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers, trucks en aanhangwagens. Altijd opleggers op voorraad of in bestelling waardoor wij op korte termijn een scherp geprijsd, klantspecifiek product kunnen leveren.

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame