3 x gestuurde Wezenberg koelopleggers voor Van Ravenswaaij

Categorië: Groep, Trailers

3 x gestuurde Wezenberg koelopleggers voor Van Ravenswaaij

Aan familiebedrijf S.C. Van Ravenswaaij uit Veenendaal mocht Wezenberg Trailers recent 3 gestuurde polyester/staal koelopleggers afleveren.

De familie Van Ravenswaaij is al ruim 90 jaar actief in de groente- en fruit handel. Het bedrijf is gespecialiseerd in de handel in hardfruit en citrus en de import van o.a. gember en knoflook vanuit China. Vanuit het eigen distributie centrum te Veenendaal wordt de groothandel aangestuurd waarbij er ter plaatse wordt verkocht aan marktkooplui en regionale ondernemers.

De overige bedrijfsactiviteiten van S.C. van Ravenswaaij zijn:

Ravex International
Export naar het oosten van de wereld.

De Goudreinet BV
Een unieke AGF winkelketen met eigen winkels waarbij met veel zorg de in- en verkoop op winkelniveau wordt georganiseerd.

De Fruit Company
Biedt ondernemers de kans om als franchisenemer gebruik te maken van het unieke Van Ravenswaaij netwerk en de door hen opgebouwde kennis in de verkoop & inkoop van groente en fruit. Alles toegepast in een voor de klant interessante winkelomgeving.

De Koopman
Deze inmiddels succesvolle 2 jaar jonge winkelformule kenmerkt zich door eenvoud, verse producten en een scherpe prijsstelling.

Wezenberg koeloplegger

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame