3 nieuwe opleggers voor Grolleman Transport

Categorië: Groep, Trailers

3 nieuwe opleggers voor Grolleman Transport

Wezenberg Trailers heeft 3 nieuwe opleggers geleverd aan Grolleman Transport, twee starre koelopleggers en een gestuurde schuifzeiloplegger. Alle drie de opleggers zijn uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Grolleman.

De 2 starre koelopleggers zijn uitgevoerd in duoplex-steel en bevatten een Thermo King SLXe-400 en een double-stocksysteem.

De gestuurde schuifzeiloplegger bevat een kooi-aapconstructie die pneumatisch uitschuifbaar is  gemaakt door Wezenberg Trailers, iets wat vanaf fabriek niet mogelijk is. De oplegger is uitgevoerd met een verplaatsbaar kopschot, rongpotten, 3 grote RVS-kisten, hefdak, centrale smering, camerasysteem en 10 tons luchtbalgen. Ook is er een opbergmogelijkheid gemaakt voor rongpotten tegen het kopschot, wat gelijkt dient als contragewicht.

Grolleman Transport, gevestigd in Wijhe, heeft zich de afgelopen 80 jaar ontwikkeld tot een moderne transportonderneming. Grolleman Transport is gespecialiseerd in het vervoer van  bouwmaterialen en koel- en vriestransport.

Wezenberg voor Grolleman (1) Wezenberg voor Grolleman (2)  Wezenberg voor Grolleman (3)Wezenberg voor Grolleman (4)

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame