3 Krone Polyester-Steel’s voor Trans-Imex

Categorië: Groep, Trailers

3 Krone Polyester-Steel’s voor Trans-Imex

Wezenberg Trailers heeft 3 nieuwe Krone Polyester-Steel’s geleverd aan Trans-Imex te Veghel. De opleggers zijn uitgevoerd met Trans-Imex reclame.

De opleggers bevatten een Carrier Maxima 1300 diesel/elektrisch met start-stopsysteem en een Dhollandia onderschuivende laadklep 2000 kg met een plateaulengte van 1800 mm. De laadklep is voorzien van een 2-knops afstandbediening met aansluiting tegen de binnenzijde van het dak, rol-stops in het plateau en een stekker voor op het kopschot. Verder bevatten de opleggers: bindrail in de zijwand, een liftas op de voorste as en 2 x lading stuwbalken.

Trans-Imex, gevestigd in Veghel, richt zich voornamelijk op het transport in de foodsector. Distributiecentra en supermarkten worden dagelijks bevoorraad met verse goederen, voornamelijk (panklare) groenten en (bewerkt) fruit. Trans-Imex beschikt ook over een logistiek op-en overslag centrum. Daarnaast is Trans-Imex BV vervoerder van bouwmaterialen voor de bouwmarkten.

Wezenberg Trailers, your specialist in new and used trailers. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers, trucks en aanhangwagens. Altijd opleggers op voorraad of in bestelling waardoor wij op korte termijn een scherp geprijsd, klantspecifiek product kunnen leveren.

Wezenberg voor Trans-Imex (2) Wezenberg voor Trans-Imex (3) Wezenberg voor Trans-Imex (6)

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame