3-as gestuurde Krone koeloplegger voor Postuma AGF

Categorië: Groep, Trailers

Wezenberg Trailers heeft een gestuurde Krone koeloplegger geleverd aan Postuma AGF uit IJsselmuiden. Vanwege uitbreidende werkzaamheden is deze mooie oplegger toegevoegd aan de vloot van Postuma AGF.

De gestuurde oplegger is PIEK gecertificeerd en is uitgevoerd in polyester. De oplegger is uitgerust met een Carrier Vector 1550 city diesel/elektrisch met start/stop systeem. Tevens is de koelmachine geschakeld aan het EBS systeem van de oplegger, zodat deze bij een snelheid tussen 0-30 km per uur (bebouwde kom) op lage toeren draait. De oplegger bevat een Dhollandia onderschuivende laadklep 2500 kg met een plateaulengte van 2000 mm. Verder bevat de oplegger een liftas, bindrail in de zijwand en centrale smering.

Postuma AGF is een specialistengroothandel in aardappelen, groenten en fruit gevestigd in IJsselmuiden. Postuma AGF is een transparante organisatie die de groente- en fruitspecialist in Nederland zo goed mogelijk wil bedienen met kwalitatief hoogwaardige producten, persoonlijke begeleiding en een uitgebreid assortiment. 

Wezenberg Trailers, your specialist in new and used trailers. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers, trucks en aanhangwagens. Altijd opleggers op voorraad of in bestelling waardoor wij op korte termijn een scherp geprijsd, klantspecifiek product kunnen leveren.

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame