2 x Krone Polyester-Steel voor Breewel Transport

Categorië: Groep, Trailers

2 x Krone Polyester-Steel voor Breewel Transport

Breewel Transport uit Mijdrecht heeft voor de eerste keer Krone opleggers aangeschaft. De keuze is gevallen op 2 Krone Polyester-Steel’s, geleverd door Wezenberg Trailers.

De 2 Krone Polyester-Steel’s bevatten een Carrier Vector 1550 diesel/elektrisch met start/stop systeem en een Dhollandia onderschuivende laadklep 2000 kg met een plateaulengte van 1800 mm. De laadklep is voorzien van een 2-knops afstandbediening, rol-stops in het plateau en een stekker voorop het kopschot.

Verder bevatten de opleggers: een liftas op de voorste as, 5 x rails-dak-vloer, bindrail in de zijwand en een ventilatieluikje in het kopschot en in de achterdeur. Daarnaast zijn er 6 wielkuipjes gemonteerd in de vloer.

Breewel Transport is een familiebedrijf met ruim 140 eenheden en vestigingen in zowel Nederland als Frankrijk. Breewel Transport houdt zich bezig met geconditioneerde fijnmazige distributie van bloemen en planten, voornamelijk richting Frankrijk. Lol hebben in je vak en kwaliteit leveren is wat Breewel Transport al meer dan 60 jaar beweegt. Snel, nauwkeurig en goed georganiseerd. Voortdurend streven naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en opleiding van medewerkers vormt de basis van het succes.

Wezenberg Voor Breewel 2 Wezenberg Voor Breewel 4 Wezenberg Voor Breewel 5

Deel dit artikel:

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame