2 nieuwe Krone GFK-steel’s voor De Viersprong bloemenexpresse

Categorië: Groep, Trailers

2 nieuwe Krone GFK-steel’s voor De Viersprong bloemenexpresse

De Viersprong bloemenexpresse heeft 2 Krone GFK-Steel’s aangeschaft bij Wezenberg Trailers in op maat gemaakte bloemenuitvoering. Ook het uiterlijk is uitgevoerd met bloemen volgens de huisstijl van De Viersprong.

De 2 Krone GFK-Steel’s bevatten een Carrier Maxima 1300 diesel/elektrisch met start-stopsysteem. De achterzijde van de opleggers zijn afgesloten door een Dhollandia achtersluitende laadklep met een draagvermogen van 2000 kg en een plateaulengte van 2200 mm.

De opleggers bevatten 2 x een liftas (EBS), 3 x rails-dak-vloer en 1 x bindrail in de zijwand. De opleggers zijn geschikt voor 23 VBA karren en bevatten een specifieke vastzetinrichting voor deze bloemenkarren.  Er is daarnaast gekozen voor een duurzame RVS bumper en een zijafscherming achter de achterwielen voor een mooi geheel.

De Viersprong bloemenexpresse B.V. uit Kerkdriel is gespecialiseerd in het vervoer van planten. Dit vindt voornamelijk ’s nachts plaats vanaf de kweker naar de bloemenveilingen. De Viersprong is voornamelijk actief in de regio Bommelerwaard en omstreken.

Wezenberg voor De Viersprong (1) Wezenberg voor De Viersprong (2)

 

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame