2 nieuwe koelopleggers voor Kraaijeveld

Categorië: Groep, Trailers

2 nieuwe koelopleggers voor Kraaijeveld

Kraaijeveld uit Ridderkerk heeft vanwege uitbreidende werkzaamheden twee nieuwe Krone Polyester-Steels aangeschaft bij Wezenberg Trailers.

De eerste Krone koeloplegger bevat een Thermo King SLX-E-300 en een Dhollandia 3000 kg onderschuivende laadklep met een plateaulengte van 1800 mm. De oplegger bevat verder een liftas op de voorste en achterste as en combirails op de zijwand.

De tweede oplegger is uitgevoerd met een Thermo King SLX-E-Spectrum en een dubbele verdamper. Er is een verjonging in het dak van 50 mm aangebracht voor de dubbele verdamper om een hogere insteekhoogte te creëren. De verdamper is voorzien van een beschermbeugel . De oplegger bevat verder een Dhollandia onderschuivende laadklep 3000 kg met een plateaulengte van 1800 mm, liftas op voorste en achterste as, combirails op de zijwand en een geïsoleerd verplaatsbaar tussenschot. De carrosserie is in kleur gespoten.

De opleggers zijn verder uitgevoerd met specifieke klantdetails.

Kraaijeveld uit Ridderkerk is een AGF-groothandel gespecialiseerd in de verwerkende industrie, de gastronomie en het verzorgen van mixladingen voor het binnen- en buitenland. De export gaat voornamelijk naar Duitsland en de Oost-Europese markt.

Kraaijeveld (2) Kraaijeveld (3)

Kraaijeveld (4)

Kraaijeveld (1)

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame