2 gestuurde Krone Polyester-Steel’s voor Trans-Imex

Categorië: Groep, Trailers

2 gestuurde Krone Polyester-Steel’s voor Trans-Imex

Wezenberg Trailers heeft ook de tweede bestelling geleverd aan Trans-Imex uit Veghel. Ditmaal 2 nieuwe gestuurde Krone Polyester-Steel’s. De opleggers zijn uitgevoerd met Trans-Imex reclame.

De opleggers bevatten een Carrier Maxima 1300 diesel/elektrisch met start-stopsysteem en een Dhollandia achtersluitende laadklep met een draagvermogen van 2000 kg en een plateaulengte van 2200 mm. Tevens is de laadklep voorzien van rol-stops en een afstandsbediening in het dak. Het geheel is afgesloten d.m.v. een geïsoleerde topklep boven de laadklep. Verder bevatten de opleggers: bindrail in de zijwand en 2 x lading stuwbalken.

Trans-Imex, gevestigd in Veghel, richt zich voornamelijk op het transport in de foodsector. Distributiecentra en supermarkten worden dagelijks bevoorraad met verse goederen, voornamelijk (panklare) groenten en (bewerkt) fruit. Trans-Imex beschikt ook over een logistiek op-en overslag centrum. Daarnaast is Trans-Imex BV vervoerder van bouwmaterialen voor de bouwmarkten.

Wezenberg Trailers, your specialist in new and used trailers. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers, trucks en aanhangwagens. Altijd opleggers op voorraad of in bestelling waardoor wij op korte termijn een scherp geprijsd, klantspecifiek product kunnen leveren.

 

Deel dit artikel:

Your specialist in trailers

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Vul onderstaande velden in om op de hoogte te blijven van onze voorraad.

Webdesign StandOut Reclame